Wednesday, July 22, 2009

sketchup.......masih amatur

salam....emmm....kali ni, aku nak kongsi, a few component sketchup yang aku tgh siapkan untuk satu project freelance..play equipment....design untuk taska..masih dalam stages yang x siap hundred percent.....

emmm......ini jelah hasilnyer...


jom naik kete api.....

ketapi thomas and friend....

client nak pondok2 berbumbungkan bumbung rumah2 minang..seksa nak buat bumbung ni..x pandai..huhuhuhu

lepas main pasir...main tunnel..main air..kenelah bersihkan badan dulu....jom mandi~...seramm..opennyer...

sekarang,dah pukul 5.06am...emmm...nak kene tido dulu.......lagi sejam...bangun solat...apa2hal tido jap....kejap pun jadi...

5 comments:

sepigegar said...

weh, kalu ade lobang-lobang keje freelance silalah canang kat aku.
gile sengkek skang weh

razifembi said...

guna program apa ni ...

salam singgah dr relaxjom ...

cik chummie said...

artul: insyaallah..projek2 kecik jer tul...

razifembi: prog google sketchup..boley lah try explore..thanks, sudi menyinggah..

DaHLia said...

SKETCHUP UTK APA EK ?? comel laa chummie...

cik chummie said...

dahlia: sketchup ni,biasanya di gunakan oleh budak2 design...architect ker...interior designer ker...landscspe architect ker...untuk buat 3D images design yang dipropose..hehehe...die x berapa rigid berbanding prog 3D yang lain..sebab lebih sketchy..cubalah dahlia..kalo berminat..thanks follow blog sy yang seadanya ini..v(^_^)v